fredag den 5. juni 2009

Hvorfor læser du modeblogs?

'Hvorfor læser du modeblogs?' er dagens spørgsmål.

Jeg har selv tænkt meget over spørgsmålet i et stykke tid, og jeg er kommet frem til at det er fordi jeg er så fandens nysgerrig. Jeg har lyst til at vide alt om de nyeste tendenser, ikke fordi jeg har lyst til slavisk at følge dem, men jeg kan skide godt lide at have valget. Det er nemt nok at 'følge' moden i modebladene, men det er bare ikke mig. Jeg kan ikke se mig selv iført det tøj de har på i editorials'ne, det ligger simpelthen for langt væk, men når jeg ser 'almindelige' bloggere iført dem, så får jeg sgu også lyst! Tag for eksempel cykelshortsne, noget jeg aldrig for et ½ år siden kunne finde at iføre mig, men så er der en blogger (Tina - tak :D) som skrev i sin blog, at hun bare ser dem som korte leggins - og dér gik et lys op for mig. Det er sådan noget, som får mig til at læse modeblogs, jeg elsker at få indput fra rigtige mennesker. En anden ting som får mig til at vende tilbage til de samme blogs igen og igen, det er simpelthen at følge med i deres dagligdag (ja, jeg er lidt en stalker og bare pisse nysgerrig), for på en eller anden både bliver de her bloggere til mine veninder, og jeg vil høre om deres op- og nedture, deres nyeste køb og deres drømme. For mig er det virkelig vigtig, at der er noget personlig ved bloggen også, det er det personlige præg som får mig til at vende tilbage - alle kan skrive indlæg om de nyeste tendenser, men ikke alle kan gøre det personligt.

Alt i alt tror jeg, at for mig er blogs lidt det samme som gossip girl; jeg elsker tøjet, men uden dramaet og personerne var det ikke noget, jeg gad bruge min tid på.

Så igen, hvorfor læser du modeblogs?

4 kommentarer:

Tina sagde ...

Tror måske det kunne være mig du har læst det med cykelshorts hos. Ellers er det lidt flovt at jeg nu tager credit for det :p Men hvis det nu er mig, så er jeg glad for at kunne have inspireret dig..

Af samme grund læser jeg modeblogs - for at blive inspireret! For at lære at se mit tøj på en ny måde og for at få øjnene op for nye ting. Jeg elsker, som du, at følge med i trends og vide hvad der er "in", uden selv at hoppe med på alle tendenserne.. Og så elsker jeg bare mode og sammensætning af outfits - man kan vel nærmest kalde det en hobby :)

Kim sagde ...

En anden ting, synes jeg, er at det er nemmere at se tendenserne, som de rent faktisk i praksis fungere, på 'normale' mennekser - altså ikke på super slanke piger, men på andre, ligesom mig. Jeg forstår bedre idéen i tendensen så, eller bliver inspireret til at udvikle den. //Kim

Julie sagde ...

Hej Tina, det er da lige præcis dig, hehe, jeg fik bare ikke sat en stjerne ved dit indlæg i min reader :). Jeg retter lige indlægget, med et link til dit indlæg :D

Tina sagde ...

Det havde du nu ikke behøvet, Julie :) Men jeg takker for et link! hehe