søndag den 21. juni 2009

a little something called weekend

vuffer er en ægte prinsessehund. uden hende, intet sjov :D
jeg eeeeeeeeeeeelsker faxe kondi og har drukket en del i denne weekend.

i sidste uge lånte J. min sofa, så åd han den hele pakke toffifee jeg havde stående på mit bord. Så lånte han min sofa igen efter en superhyggelig bytur i fredags og jeg fik en fantastisk gave! en hel stor pakke toffifee. Han inviede den dog med at spise en selv. Derudover Hyldeblomst/Lime saft - det smager jo himmelsk.
Skyer er ret flotte fra toppen af min cykel.
POSTOS gav pizza. Nu skylder jeg.
(hun hader mig sikkert for dette foto, men hun er da sød. Og så er jeg hel vild med hendes Cardi)
Well. Jeg har en masse andet at sige. For det første er der ligenu 19 personer online på min msn. Ud af dem hedder 12 noget med student de kommende dage. Det jo amazing. CRAZY! hvor jeg glæder mig. På tirsdag 13.30 - Julie bliver i morgen og Iben på tirsdag 9.30
Men som i kan se har min weekend bestået af hygge i mor og fars sofa (de var til 40års og har mange flere kanaler end mig) med vuffer. I fredags så jeg byen fra et nyt (dog velkendt) lys med AlanL & J. og lørdag vågnede jeg, overraskende uden ondt i håret og delte pizza med Postos. Så tog jeg videre til familie fødselsdag. Question Question osv.

MEEEEEEEEEEEEEN :D nu er det søndag og senere skal jeg forbi Postos' hytte og lave musik til vores hestevogn kørsel. DET ER OM 3 dage.........
I OVERMORGEN, FOLKS - I OVERMORGEN KL. 13.30
nu vil jeg hapse en lækker toffifee (Indtil videre har jeg kun spist 6 - og der er 48!) og drikke noget mere hyldeblomst/lime saft fra grønnegaarden (kan anbefales, også uden lime)

it's all that I want, it's all that I need - it's everything.
would you tell me, how could it be any better than this?

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Heeey jeg kan kende det der sted :)
Hvor FEDT med en blog fra Maribo :)