fredag den 5. juni 2009

weekendliv

cykelkim for the win, i en kajak - træningslejr i sommers
Sofie i blomsterbåden, Spring Regatta i April


Min bror, René Poulsen og Kasper Bleibach og Tv2 Sporten


1000m Finale - tror jeg til Spring Regatta

jeg har weekendplaner og de er ikke som de plejer at være med druk og work....
jeg skal nemlig krydse den hellige grænse til Falster og videre til Sjælland (her fik jeg vidst slået fast - Lolland er ikke Falster (dvs. Lolland-Falster eksistere ikke - det hedder Lolland og Falster) og vi sidder slet ikke sammen med Sjælland)

Og hvad skal jeg så dér? Jeg skal da se min bror, min veninde Sofie og min legebror Orion ro - og nogle andre selvfølgelig. De skal ro Bagsværd Regatta, som finder sted (er i klar) - på Bagsværd sø. Og de er gode, de er faktisk næsten på hver deres landshold (Orion og Sofie er måske samme årgang, jeg husker det ikke præcis lige nu). Det betyder at mig og mutti drager de 150km nordpå her til eftermiddag. Og så skulle man tror i at vi skal stene kajak hele dagen, men stævner er så meget mere end det. Det er jordbær, fællesspisning, overnatning hos familien Hebo (again, again), gensyn med gamle venner(yay), tyvstarter og nederlag og sidst men ikke mindst: FAXE KONDI (what, Kim Poulsen, hvor kom det fra!?!?!)

Anyway, lige nu er jeg på work og jeg har fri kl. 13.00 - der skal jeg så videre og hente mad for Joan, 12 bakker jordbær og min hund, som selvfølgelig også skal med, og kl. 17.00 min mor på hendes arbejde.
ps. jeg indrømmer nu: jeg savner at ro kajak, som de ror kajak - for det var fedt? måske starter jeg igen.

Jeg ville lige dele nogle billeder af denne kajakverden. Det er min fars billeder. Jeg har lånt dem.

1 kommentar:

Julie sagde ...

Hey Kimmy, ha' en go' weekend <3