lørdag den 18. juli 2009

Alice in Wonderland

jeg er stor stor stoooor fan a Disney og en af mine yndlingsfilm må være Alice i Eventyrland da den er så anderledes end de fleste andre Disneyfilm, hvor plottet er at prinsen og prinsessen skal finde sammen - nothing wrong with that but... Universitet i Alice i Eventyrland er bare så herlig forskruet. MEN.. nyheden er: Tim Burton (Batman, Charlie and the chocolate factory, Sweeney Todd osv.) laver en ny film, nemlig, Alice in Wonderland!!! Der vil være skuespillere som Johnny Depp, som skal spille The Mad Hatter, Helana Bonham Carter som The Red Queen og The Caterpillar skal spilles af Alan Rickman. Så hver sikker på at jeg sidder i biffen d. 23. Juli 2010, hvor den får præmiere i Danmark.



Eventyret fortsætter... Alice i Eventyrland har også gjort sit inde for moden. Gwen Stefani var inspireret af eventyrlandet da hun lavede musikvideo til What you waiting for.



Designeren Kidada Jones har også ladet sig inspirerer af Disney :) Og til en lancering af Disney Couture (billeder af de eventyrlige smykker kommer) blev det også til et Mad Teaparty.

Ingen kommentarer: