fredag den 24. juli 2009

IBEN!!!!!! hun burde købe sig en tyrolerhut!


Der sidder en pige på en hest, det er Iben. åh, jae - Iben, eller Berlinerbaben om man vil. For ja, hun flytter sku. Hun flytter til Berlin. Det på en måde godt, i hvert fald godt for Iben fordi alle vel på sin vis elsker og fortjener forandring. Det også godt fordi jeg så har en undskyldning for at tage derned i ny og næ. Men Iben skal bo dernede i lang tid, og jeg ved godt det 'kun' er ca. 600-700km væk, men for... da - jeg kommer i hvert fald til at savne Ibenlein.

Men altså, men altså før det går så vidt at Iben forlader mig til fordel for en by hvor man ikke kan sove, skal jeg nå en masse andet. I dag holder Julie Co. familiefødselsdag og jeg er åbenbart en del af familien. Vi skal helt sikkert drikke vin. Det bare noget vi gør.

Imorgen, dagen efter idag skal vi se hvor vidt ham der Liam, ham der Tim, ham der Kasper og hende der Lina (i know sys will be there too, but she doesnt count for anything) klarer at underholde os, (Iben& jeg) i Næstveee' (man er vel fra roe-øen). Det skal nu nok blive godt, især fordi alt hvad Iben og jeg gør bliver godt.

så bered jer peeps, der vil helt sikkert komme billeder fra diverse events denne weekend. HAAAAPS!

//Cykelkim

Ingen kommentarer: