søndag den 16. august 2009

last night

DER var engang 3 piger, den ene hed Julie, den anden Iben & det sidste hed Kim.
En besluttede de sig for at de skulle ud og ryste der numser, til lyden af god musik.
Men ligesom alle andre har ved, skal man jo varme op til denne begivenhed. Derfor, besluttede de sig for at mødes i Kims slot af en penthouse lejlighed i den meget berømte by Maribo. Iben var rejst langvejsfra for at deltage i dette arrangement, nemlig helt fra Berlinowitch, en by laaaaangt mod syd. Og hun var løbet hele vejen på løbehjul. Julie var også netop vendt fra en rejse på hesteryg i køv'nhaun. Med sig hjem bragte hun nye klæder, deriblandt en flot flot nude kjole og en dejlig smuk ne'erdel.
De tre unge piger drak en rar drik ved navn Somersby. Det er en dyr og læskende drik som jo bekendt bliver brygget af den berømte Lord Somersby. Derudover havde Iben medbragt det fine læskende væske, kaldet Asti. En meget excluuuusive væske fra Fakta.
Af disse to drikke blev de berusede og besluttede derfor at de straks måtte afsted for at besøge deres køre veninde Mona Lisa. Undervejs blev Iben væk, men vi fandt hende bag et træ.
Til sidst måtte de kære piger dog vende hjem, de havde nemlig danset deres fødder af og spist tooooast lavet af det pureste marmor.
Men i morges da to af pigerne vågnede havde de frygtelig ondt i håret og måtte derfor straks drage afsted mod pizzahouse. Her fik de serveret fine retter (ret). Nu er de mætte og giver op.
De er visne, men bare rolig - de tre piger vågner snart op til dåd og tager danseskoene på igen.
For de skal nemlig leve lykkeligt til deres dages ende.

Ingen kommentarer: