fredag den 14. august 2009

TRESemmé

Ligesom så mange andre har jeg været forbi Føtex denne uge, for at købe vidunder shampoo'en & conditioner'en til sølle 70kr for 900ml

Og når jeg siger vidunderprodukter - mener jeg vitterlig vidunder.

1. billigt.
2. dufter dejligt.
3. giver smidigt, men ikke umedgørligt blødt og glansfuldt hår. giver dertil en god volume. Derudover føles mit hår også mere livligt.
4. Jeg lider af hovedbunds eksem, hvilket normalt bliver fremkaldt meget hurtigt (en halv dags tid) hvis jeg bruger andet en matas' produkter (f.eks. elvital, sunsilk, wella, osv.) . Men netop disse produkter fremkalder dem heller ikke.
5. den er drøj i brug, både shampoo og balsam. balsamen er super god til at massere ind i hårspidserne, og lader man den virker i 1 minuts tid, bliver ens hår virkelig lækkert.

Så, her er min vurdering. Udelukkende positiv faktisk. Jeg ved ikke hvad dårligt jeg skulle sige? Er virkelig glad for min uge med de nye produkter, og tror ikke min begejstring vil ændres.

So well, det er meget anbefalelsesværdigt.

2 kommentarer:

Emma sagde ...

Hvor lyder det bare lækkert!:) det vil jeg helt sikkert skynde mig ned at købe. Det er en rigtig lækker blog I har jer, er jævnligt inde og tjekke den ud:) I må også komme forbi min en dag, www.emmasdilemmaer.blogspot.com
Keep the good work up!:D

/Emma

Kim sagde ...

Tak for de fine ord :) Og i lige måde.
Og ja! det kan jeg kun anbefale må jeg sige. Vidunder produkt! :D