mandag den 28. december 2009

top 10 things I love

1. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at bevæge mig, helst udenfor. Hvis det ikke var fordi jeg havde en meget meget dårlig skulder ville jeg stadig ro kajak hver dag. Jeg elsker at cykle ture, løbe og gå med min hund.

2. Jeg elsker at være alene, ikke at være ensom, bare at være alene. Jeg elsker også at være sammen med familie og venner, men jeg er addicted til frihed og even til at gøre hvad det passer mig. Ikke hvad jeg skal blive enige med andre om at lave - evnen til at bestemme helt frit. Elsker også at shoppe alene, da jeg så har al den tid jeg har brug for. Men jeg elsker ligeså meget at gøre de ting med mine veninder, venner og min familie.

3. At sove. Jeg elsker simpelthen at sove. Jeg skal helst ligge på maven, der er intet bedre. Jeg kan sove længe, jeg savler sikkert og jeg snorkede også engang - men så fik jeg fjernet polypper(hvordan staves det?).

4. At kigge på billeder og dagdrømme om livet. For eksempel elsker jeg at kigge på billede med folk og forestille mig i deres situation, jeg elsker at drømme om at leve i Paris, New York, Stockholm, Berlin, London - i virkeligheden er det eneste sted jeg virkelig drømmer om at bo London.

5. At få komplimenter. Jeg er fu!stændig (undskyld, kan ikke sige det ord normalt længere) vild med det, og jeg kan leve på rosende ord så længe. Tag for eksempel i lørdags, jeg fik stakkevis af komplimenter og det er simpelthen så bekræftende - både når det er venner, bekendte og ukendte.

6. At være single. Nogle ville hurtigt indskyde at det bare er en undskyldning for ikke at have en kæreste. Ikke at jeg ikke vil have en kæreste, men jeg har absolut i-n-t-e-t i mod at være single, jeg synes alle burde nyde det så længe det varer. Der er tid nok til at være kærester, kysse og putte også jo.

7. Grine. Ligesom så mange andre, elsker jeg at grine - jeg kan grine af alt, platheder og seriøse jokes. Folk der danser grimt, andres grin og mig selv. Især mig selv.

8. At danse i stuen om natten med min iPod i ørene fordi jeg ikke kan sove. Sommetider lider jeg af vild insomnia, så tager jeg min iPod, fyrer tacky tacky pop musik på og så danser jeg, det grimmeste og sjoveste jeg har lært. Jeg føler mig altid lækker og vildt sjov, ingen får det af se, med mindre de vel og mærke går forbi mit vindue mit om natten. (jeg gør det også om dagen, på triste dage og dét hjælper)

9. At sige til mig selv "Det bliver en god dag", så bliver det nemlig en god dag.

10. Mine veninder og venner. Folk der ingen forpligtelser har overfor dig, med mindre de selv vil. Og når de så vil det. Også selvom du gør ting er fu!stændig reckless og de i virkeligheden burde sparke dig og sige get a grip men bare er reckless'e og burde get a grip sammen med dig. Folk der gider sparke dig i røven fordi det du gør er fuldstændig reckless og gider fortælle dig at du skal get a grip. Åh den slags mennesker elsker jeg, jeg elsker venskaber. Fordi man ikke er bundet af familiebånd, kun af sine egen fri vilje. Venskaber er smukke.

1 kommentar:

rijaH sagde ...

Uh hvor kan man skriver under på din top10 tror jeg matcher 9 af dem :P