onsdag den 16. februar 2011

donts

Jeg er typen der bruger energi på ikke at kaste op udover folk med dårlig stil. no-offense. jesus christ? altså, jeg mener - man må jo gå i ligehvad man vil - men ens tøj behøver da forhelvede ikke lige lort. og jeg vil gerne lave en liste, en liste af ting i ikke skal vandre forbi mig i hvis i vil fange mit blik.

hudfarvede nylonstrømper: én-aftens-fake-tan(ikke-engang)-med-chance-for-at-løbe. please dont. de sorte er okay, fordi det ikke udgiver sig for ikke at være der.

strømper i ballerinaer: her snakker vi den slags strømper i kun tager fordi det er koldt, dem hvor man egentlig godt selv kan se det er bedre uden .... men man vil så gerne? just dont og behold dine sko på en måneds tid mere.

"nej, jeg spurgte ikke om jeg måtte se dine bryster i min aftensbøn"-kjolen: kavalér gang? jeg elsker det! bryster kastet i fjæset når jeg siger hej? jeg brækker mig!

den gyldne regel for damer, piger, tøser og kvinder: bryster eller ben. you cant have both in one night without looking slutty

heels-to-die-for-but-cannot-walk-in: jeg er ked af det, men du har lige ødelagt verdens smukkeste sko.skam dig og øv dig.

mess-match: nej, vi taler ikke mix-match, for farver med farver med mønstre kan se fan-fucking-tastisk ud. men ikke når du ikke har en rød tråd, enough is enough. og er du i tvivl skal dress down. det er en nem huskeregel alligevel....

sorry for being so bitchy, but thats just really me!

1 kommentar:

Line sagde ...

JEG ELSKER DIG KIM! Åh gud nogle blev nød til at sige noget :D Ku' ikke være mere enig!