søndag den 4. oktober 2009

Mine yndlings blogs.

Jeg har hele 7 yndlings blogs, og den vil jeg lige præsentere for dig, du kender sikkert nogle af dem, men måske opdager du nogle nye, hvem ved? Mine yndlings blogs er faktisk ikke modeblogs, men blogs der handler om hverdagsliv.

MILLEO:

Mille hun skriver om sit liv, sine problemer med DSB, Telia og IKEA (hehe) og så tager hun altså nogle fantastiske flotte billeder.

Astrid P:

Astrid virker bare som en super sød og lige til pige, derfor er hendes indlæg også fantastiske. Hun blev ligesom mig student i år, og måske er derfor jeg så nemt kan relatere til hendes liv og problemer.

Daily style diary:

Lynn’s blog har jeg skrevet om før, og det må siges at være mit seneste blog-crush :D. Og så er Lynn bare en crazy smuk pige med en lækker stil.

Ungt blod:

Pigen som har bloggen her, hedder Mette og tager de skønneste hverdags billeder. Uh, og så er hun gravid, det er nu spændende at følge med i. Hun syr også de fineste ting og så har hun og kæresten den sødeste hund, Rufus!

Mi Confesión:

Line har åbenbart verdens kønneste og fedeste lejlighed – jeg er meget misundelig. Lines blog handler om hendes liv, hendes tanker og problemer, og så tager hun nogle flotte, flotte billeder.

Poke the Panda:

Lykke tager de fineste madbilleder (ja undskyld mig, men jeg er glad ved mad :P), og så har hun nogle vildt seje DIYs. Hendes blog layout er så cute, I love it.

THE LITTLE GIRL GREW UP:

Deppe’s blog handler om mode, hende selv og hendes uddannelse som coach – som hun virkelig har kæmpet for. Deppe er virkelig inspirende og ærlig – der bliver ikke lagt fingre imellem, og jeg tror, at jeg elsker hendes ‘tænke’-indlæg mere end modeindlæggene.

Alle disse blogge fortjener virkelig et kig – så gør det. NU!

4 kommentarer:

Astrid sagde ...

Årh, hvor er du sød, Julie :D det reddede lige min dag:) Tusind tak!

Lynn sagde ...

Også rigtig mange tak herfra søde Julie :o). Det giver fornyet energi til at blogge videre når man ved der er nogen som gider følge bloggen. God weekend!

Anonym sagde ...

Åh hvor er du dejlig julie, jeg fik lige tilsendt et link til din blog, og er helt vildt glad for at læse det du skriver, TUSINDE tak!

Jeg tjekker lige om jeg linker til din blog, hvis ikke, så gør jeg det i hvert fald nu,

hav en fantastisk dag

Knus fra Deppe

Anonym sagde ...

Jeg har lige tjekket, synes nok jeg kunne genkende din adresse :-)

Knus igen :-)