mandag den 18. oktober 2010

:-)

2 uger tilbage, og så er jeg i USA.
Jeg glæder mig :-)

Efter at have holdt verdens bedste fødselsdag, har jeg slappet MEGET af. Havde også min allersidste vagt på Route 66/O'Flannigans om lørdagen. Det var lidt trist, for det er virkelig nogle dejlige kollegaer og det er virkelig den bedste arbejdsplads jeg nogen sinde har været på. For jer der ikke kender det sted, er det et diskotek med to forskellige "temaer".. Route 66 er 100% diskotek med de bedste DJ's, utallige varianter af drinks og mega lækre bartendere, løbere/opvaskere, garderobepiger osv. hvorimod O'Flannigans er et sted hvor man udover at danse, kan spille pool, dart og med terninger. Øllet er billigt og igen: bartenderne og løberne/opvaskerne mega lækre.

Min fødselsdag gik perfekt, men da jeg skulle offentliggøre datoen på hvornår jeg rejser, gik det op for mig at jeg ikke ser de mennesker - som sad foran mig, uvidende om hvad der var ved at ske - før om et år. Jeg begyndte at græde og jeg kommer virkelig til at savne hver og en.
Jeg håber at jeg er i stand til at holde kontakten ved lige med dem alle..

Jeg har derudover gået med tanken om at lave min egen blog, hvor jeg så ofte som muligt, skriver hvordan tingene er ovre i USA, hvad jeg kommer til at opleve osv. Der vil naturligvis også blive lagt billeder ud, og hvis jeg får lov af familien, kommer der også billeder af dem.

Ha' en forsat god mandag.


1 kommentar:

Mystery guy sagde ...

Om du vælger at det bliver her, eller på en anden blog er ligemeget. Jeg vil følge dét du vælger tæt!